Hjemmeside
Olobot - Helse og medisinsk informasjon du kan stole på

Beslutninger om fitness

Du gjør dusinvis av fitness avgjørelser hver dag, som kan påvirke din velvære. Noen er store, for eksempel om å delta i et treningsstudio. Men de fleste er daglige beslutninger som har betydning over tid, for eksempel om å gå for en joggetur etter jobb eller se en time av TV.

"Hvis du fokuserer på de viktigste trenings beslutninger, og forsøker å få dem rett, vil du komme inn i en øvelse rutine som blir mer automatisk," sier Cedric X. Bryant, Ph.D., administrerende vitenskap offiser ved European Council on trening. "Det handler om planlegging, prioritering, og trene dine muligheter."

Her er fem viktige beslutninger Bryant foreslår du gjør nå for å hjelpe deg å komme i spillet og holde motivasjonen oppe.

Gjør det viktig

Beslutning 1: hvordan vil jeg gjøre trening til en prioritet?

Dette er trolig den viktigste trenings avgjørelsen du kan gjøre, sier Bryant, fordi hvis øvelsen er en prioritet, vil det skje.

To-do taktikk: Planlegg trening i kalenderen din som du gjør andre viktige avtaler, og gjøre det til en del av din daglige rutine.

Hva er mitt mål?

Beslutning 2: har jeg en øvelse mål som er spesifikke, målbare, og realistisk?

Å ha et mål, som trener syv ganger i uken, er en viktig motivasjonsfaktor, men for å være effektive, dine mål også bør være realistisk.

"Du ønsker å sette et mål som kommer til å produsere en meningsfylt resultat for deg," sier Dr. Bryant.

To-do taktikk: I stedet for å si at du vil trene syv ganger i uken, noe som kan være vanskelig å opprettholde, sette et mer realistisk mål. Det kan være å trene tre ganger i uken for de neste fire ukene (bestemt mål) for å redusere stresset nivå (bestemt grunn).

Målet er også målbar fordi du skal føle deg mindre stresset etter hver treningsøkt, og over tid.

Overvåking programmet

Beslutning 3: hvordan vil jeg spore min fremgang?

"Alt du kan gjøre for å gi deg selv positive tilbakemeldinger er gunstig," sier Dr. Bryant. Det er derfor på seg en skritteller, med mål om å ta 10 000 skritt om dagen, for eksempel, er så motiverende.

Når du er på 6200 skritt, ønsker du å gjøre det til 10 000 skritt, eller i det minste ta flere skritt enn du gjorde dagen før.

To-do taktikk: Hold en øvelse journal å være oppmerksom på hva du gjør hver dag. Finn også en øvelse partner-noen som ønsker å bli mer aktive, slik at du kan heie hverandre på.

Ha en backup plan

Beslutning 4: hva er min plan B?

For å nå målene dine, er det viktig å ha en backup plan.

To-do taktikk: Når Plan A mislykkes, se etter muligheter i løpet av din daglige rutine å snike fitness i.

"Hold et par walking sko med deg, slik at du alltid er forberedt på en rask treningsøkt når du kan klemme den i," sier Dr. Bryant.

Hvor skal jeg begynne

Avgjørelse 5: hva kan jeg gjøre for å komme tilbake i form?

Turgåing er den tryggeste start sted. Når du har gjort det i noen uker, bør du vurdere forgreninger til treningstimer eller fritidsaktiviteter, som for eksempel golf eller tennis.

To-do taktikk: Eksperimenter og oppsøke aktiviteter du liker.

"Glem" no pain, no gain, '? "Sier Dr. Bryant. "Hvis øvelsen er ikke morsomt, oddsen er at du ikke vil feste med det."

Hjemmeside  >  Kvinners helse  >  Beslutninger om fitness